fbpx

Susține-ne și te alegi cu accesorii unice

Trupa The Wax Road este în plină campanie de crowdfunding și continuă să stimuleze contribuitorii cu seria originală de video-uri prin care își evidențiază dragostea față de artă, creație și tot ce concep.
 
Astăzi venim cu un nou produs, cu aromă și spirit italian. Este vorba despre GIFT PACK-ul cu accesorii din piele, care încântă susținătorii de pe platforma Indiegogo prin calitate, utilitate și stil. Pachetul conține o brățară, un breloc și 2 holdere pentru cabluri, toate din piele și furnitură italiană. De ce brățară? Pentru că accesoriile sunt cele care crează look-ul deosebit. De ce holdere? Pentru ca iubitorilor de muzică bună să nu li se mai încâlcească căștile prin buzunare. Și de ce breloc? Pentru că e extrem de util atunci când deții un set voluminos de chei, și plus la asta, arată foarte bine.
 
Membrii trupei au muncit mult pentru a concepe un model rezistent, cu esență de vintage și cu marcaj The Wax Road.
 
accesorii-piele-the-wax-road
Vă amintim că această campanie a fost lansată pe Indiegogo.com pe 22 Iulie și durează până la 30 August, unde ținta noastră este să strângem 5,000 €. Până acum aceștia s-au colectat 1,426 €.
 
Propunem vizionarea video-ului de mai jos pentru a înțelege ma bine ce avem de oferit.
 

Leave a Reply

Limbă: