fbpx

De ce în sec XXI ne păstrăm muzica pe CD?

Băieții din The Wax Road, se țin de cuvânt, și iată că astăzi, 29 iulie, lansează primul video despre unul dintre produsele pe care le oferă în campania de colectare de fonduri și anume este vorba despre CD-ul lor. De aici veți afla de ce în secolul 21, fiind înconjurați de lumea digitală, ei au decis să meargă și pe varianta clasică, punându-și muzica pe un CD.

muzica-the-wax-road-pe-cd (2) (2) (1)
Campania de colectare de fonduri, lansată pe indiegogo.com, este una convenabilă atât pentru trupă, cât și pentru susținătorii ei. În dependență de suma donată, vă puteți bucura de pachete speciale ce conțin: de la stickere, felicitări cu autografe, albumul în format digital, până la tricouri, accesorii din piele, CD-uri și chiar șansa de a le fi alături în următorul videoclip.

Un detaliu important este că toți cumpărătorii pachetelor ce includ CD-ul fizic își vor găsi numele pe coperta acestuia.

Pe parcursul campaniei, băieții promit să venă și cu alte videouri despre alte produse cu marca The Wax Road, dar până atunci haideți să privim spotul pregătit de ei.

Mai jos puteți să urmăriți filmulețul lansat:

Leave a Reply

Limbă: