fbpx

Do Things Right | clip

Deja ați putut asculta ”Do things right” pe posturi de radio cum ar fi Cool Radio sau Radio Trib. Ați avut posibilitatea să vizionați teaserul pentru noul videou. Acum, în sfârșit a venit momentul să priviți clipul integral care pare a fi defapt un scurt metraj.

Acesta trece ușor peste 7 minute, fiind din start, un pas foarte îndrăzneț pentru primul clip cât și o provocare atât pentru cineaștii care au muncit la această creație, și de ce nu, pentru spectatorii care vor trebui să dedice 7 minute din viața lor pentru vizualizarea filmulețului.

Do Things Right Film este rezultatul colaborării între The Wax Road și VOLT Cinematography, după scenariul lui Vlad Bolgarin și producția Luciei Lupu. Este abordată o tematică militară, în contextul unei lupte interioare, cu propriile temeri și obstacole în calea regăsirii de sine, iar eroii de pe câmpul de luptă înlocuiesc armele cu instrumente muzicale.

Chiar dacă este primul lor clip, The Wax Road nu aleg niciodată căi ușoare, videoul nefiind o excepție. Cu suportul Ministerului Apărării și a Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială “Fulger” ce și-au adus aportul la realizarea acestui proiect, întreaga echipă a depus efort și nu în ultimul rând suflet în crearea unui produs calitativ.

image

Leave a Reply

Limbă: