fbpx

In acest weekend fanii muzicii rock au avut parte de un eveniment exploziv!

Explozie de energie aseară în cadrul festivalului Prut Fest, organizat în premiera la Chișinău. Evenimentul a reunit trupe renumite de la noi, dar și din România. Băieții de la Alternosfera, The Wax Road, Subcarpați și Domino au susținut un concert de zile mari . Urmăriți un reportaj marca Pro Tv, realizat împreuna cu Acasă în Moldova.

Evenimentul care a adus pe aceeași scena trupe de pe ambele maluri ale Prutului a avut loc în hala Moldova Film care s-a dovedit neîncăpătoare pentru toți iubitorii de muzică rock bună.
Iubitorii de muzica rock au putut să-i asculte pe băieții de la The Wax Road din Ungheni.
Într-un final, toată lumea s-a declarat cucerită.
Ca în cazul multor evenimente la care se cânta muzica de calitate și de aceasta data Cool Radio a fost partenerul media.
Daniela MITELEA, DIRECTOR COOL RADIO: “E foarte multa lume care apreciază muzica de calitate. Muzica pe care o ascultam practic în fiecare zi la Cool Radio. Lumea este interesata, lumea este dornică să asculte muzică buna. E foarte multa lume în sala, foarte multă lume buna pe scenă. Așteptăm ediția 2.”
Evenimentul a fost organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare Prut, cu sprijinul Institutului “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru romanii de pretutindeni cu ocazia aniversarii a 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania.

Leave a Reply

Limbă: