fbpx

The Wax Road la finala GBOB România 2016

Echipa The Wax Road a avut parte de un weekend pe cât de interesant pe atât și de productiv. Finala GBOB România 2016 a fost pentru ei ca o mini vacanță de 3 zile în care au descoperit arhitectura deosebită a orașului Brașov, dar și au savurat atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Finala a avut loc la ”Kruhnen Music Halle”, o locație excepțională, ce a surprins cu scena sa imensă și sunetul bun.

Pe lângă cele 15 trupe cu care au concurat și de care au rămas plăcut surprinși, au descoperit și stabilit contacte cu muzicieni și oameni din industria muzicală.

Juriul a fost alcătuit din 5 membri:
1. Edmond Lenarth – director booking Electric Castle Festival
2. Leonardo Stănoi – Head of Channel – program manager H!T Music Channel
3. Vlad Bușcă – Head of Digital la Universal Music Romania,
4. Bogdan Șerban – redactor-realizator Radio Guerrilla
5. Richard Constantinidi – director național GBOB România

Totul s-a desfășurat la cel mai înalt nivel, începând cu organizarea evenimentului, locația unde a avut loc și finalizând cu prestația trupelor. De tot am fost 16 participanți. Spre deosebire de semifinala la care am participat, aici chiar am rămas surprinși de fiecare trupă, toți au fost foarte pregătiți și au avut prestații foarte interesante atât pe partea muzicală cât și a show-lui.

Chiar dacă nu au luat premiul mare, cel de a reprezenta România la finala internațională GBOB 2017 care va avea loc la Atena, au obținut un premiu nu mai puțin important de care sunt foarte mândri, și anume participarea la Electric Castel, unul din cele mai mari fertivaluri din România care va avea loc în vara lui 2017.

”Vrem să mulțumim enorm prietenilor care au făcut sute de kilometri până la Brașov ca să vină să ne vadă și să ne susțină, am simțit și căldura celor de acasă care ne-au ținut pumnii și ne-au încurajat. Am simțit că avem o legătură strânsă pe care distanța nu a făcut decât să o întărească.”

Leave a Reply

Limbă: