fbpx

În acest weekend The Wax Road a evoluat la ROCK’N’IAȘI OPEN AIR 2016

Duminică, 22 mai, The Wax Road a evoluat pe scena amenajată la baza pârtiei de ski din Iași, alături de alte trupe din Moldova, România, Russia, Bulgaria și Ucraina.

The Wax Road a reușit să ridice publicul în picioare și să-i facă să se miște după ritmul lor, care și de această dată a fost destul de diversificat. Pe lângă fanii muzicii rock din România, la eveniment au fost prezenți și pasionații de rock din Republica Moldova și, chiar, din Ungheni. Prietenii dragi au trecut Prutul ca să îi susțină, dar și să asculte evoluția band-ului The Wax Road. Evoluție ce a cuprins atât piese proaspete cum este melodia Do things right – single-ul ce urmează a fi lansat abia pe 26 mai!; piesa Let me Feel, și, desigur, alte melodii ce fac parte din albumul de debut al trupei, care va fi lansat la sfârșitul anului 2016.

Un mare „Mulțumesc!” vine din partea trupei pentru fanii din Republica Moldova, dar și celor din Iași, care au emanat energie pozitivă și au fost cel mai receptiv, și frumos public pe care îl poate avea un artist.

În cadrul festivalului, pasionații de muzică rock au mai ascultat Alternosfera, Busola, Infected Rain, Sinoptik, Finsterfrost și mulți alții. Evenimentul a durat 3 zile și a întrunit fani înrăiți ai tuturor genurilor de muzică rock.

Aici puteți vedea fotografiile de la eveniment: https://thewaxroad.com/portfolio/rockniasi/

the-wax-road-rock-iasi

Leave a Reply

Limbă: