fbpx

The Wax Road si-au incheiat campania de fundraising

Astazi s-a finalizat campania de colectare a fondurilor “Leave Your Mark On THE WAX ROAD”. Am trecut printr-o cursa grea de 40 de zile, dar s-a meritat tot efortul depus. Am invatat lucruri noi, am gandit concepte si produse. Am intalnit profesionisti de la care am preluat idei geniale, oameni cu suflet mare care ne sunt acum prieteni. Dupa noi, campaniile de crowdfunding sunt o etapa noua in industria muzicala si uneori, un pilon de sustinere pentru formatiile ce abia isi incep cariera.

Noi am insusit o lectie buna pe parcursul intregii campanii si vom fi bucurosi sa impartasim din experienta obtinuta si chiar sa ajutam colegii care aleg aceasta cale.

Facand un scurt sumar sau o mica statistica, am putea spune ca pe langa cei 2553 de euro colectati din 68 contributii, am realizat pentru aceasta campanie 5 videouri si peste 110 imagini si gifuri. Am avut o multime de distribuiri, aprecieri si comentarii pe retelele de socializare, ceea ce valoreaza nu mai putin decat suma adunata.

Suporterii ne-au ajutat sa cream un val sub denumirea “Leave Your Mark On THE WAX ROAD” si pentru asta vrem sa le multumim. Ei au lasat o urma nu doar pe drumul nostru, dar si in sufletele noastre!

Leave a Reply

Limbă: