fbpx

The Wax Road si-au lansat o linie de tricouri!

„Până în momentul în care am hotărât să creăm propriile tricouri, gândeam că ele sunt simple articole vestimentare. Acum însă, am înțeles cu adevărat ce este acest obiect al garderobei, ce dintr-un lucru banal s-a transformat în unul genial.”

Tricoul este un mod fenomenal de exprimare sau transmitere a unui mesaj. El chiar redă ceea ce ești și cum ești. El nu depinde de modă sau trend și capătă o valoare istorică din moment ce ai intrat în posesia lui.

Asta, i-a motivat pe baieții din The Wax Road să redescopere acest obiect vestimentar și nu doar în termenul spiritual dar și cel industrial.

Au studiat ce este un tricou, au inteles care este stofa și croiul de care au nevoie. Au testat mai mulți furnizori ca să aleagă cel mai bun și până la urmă, l-au realizat la o mica fabrică din orasul lor natal după propriul proiect. Pentru ei orice obiect marca The Wax Road trebuie să trăiască nu mai puțin decât muzica lor, adică veșnic.

Mai jos puteți vedea un video despre tricourile lor, realizat de ei înșiși, iar aici (igg.me/at/thewaxroad), le puteți pipăi si chiar purta procurându-le în avans, astfel contribuind la campania de colectare de fonduri pentru albumul lor de debut.

La acest moment The Wax Road au colectat 1623 euro din 5000 euro, iar campania lor dureaza până la sfârșitul lunii august.

Leave a Reply

Limbă: