RAMBLER IN THE DARK

RAMBLER IN THE DARK îmbină armonios Hard Rock-ul classic, nuanțele Rock-ului modern, mesaje profunde și secții ritmice uriașe care-ți pulsează energia prin vene. Riff-urile musculoase ale piesei ”Let Me Feel”, sălbăticia Fuzz-ului din piese precum ”Fuzzy Air”, ”Midnight Girl” sau ”Do Things Right” cu solouri psychedelice la chitară, într-adevăr ne amintesc de acea perioadă frumoasă a anilor ’70, de trupe legendare precum Led Zeppelin, Black Sabbath sau Jimi Hendrix Experience, însă nu ne ancorează acolo.

Albumul de Debut stârnește o furtună de stări și sentimente în sulfetul fiecărui ascultător, iar pentru a liniști această calamitate, ultima piesă de pe tracklist, balada rock ”Rambler In The Dark” a cărei denumire o poartă și acest album, ne duce în atmosfera sa liniștită și pătrunzătoare pe care nu mai vrei s-o părăsești.

RAMBLER IN THE DARK conține 10 piese, fiecare din ele creând o poveste și o stare individuală, fiecare poartă câte o părticică din sufletul formației și cu siguranță merită toată atenția ascultătorului.

Midnight Girl

Dinamică, plină de energie, drive și pasiune. Este un fusion între Punk, Drum’n’Bass și Hard Rock, perfect pentru o plimbare nocturnă în căutarea “fetei de la miezul nopții”.

Do Things Right

Piesa în care se întâlnesc influențele Hard Rock-ului classic cu nuanțe moderne, transmite un mesaj profund cu un  ritm care-ți pulsează energia prin vene. Sălbăticia unui Fuzz armonizat cu un cor de voci și cu un solou psychedelic la chitară, interpretat cu pasiunea si verva caracteristică celor din The Wax Road, face ca „Do things right” sa fie un single deosebit.

Let Me Feel

”Let me feel” este prima piesă care au scris-o, piesa cu care deschid fiecare concert și va fi prima piesă de pe albumul de debut ce urmeaza a fi lansat la sfârșitul acestui an. Single-ul reflectă în mare parte atât spiritul și personalitatea trupei, cât și caracterul viitorului album.