the-wax-road-iaroslav-twr

După cum se întâmplă în existența oricărei formații, The Wax Road înseamnă mult mai mult decât ceea ce se vede pe scenă. Aceasta e o trupă de rock independentă, în spatele căreia se află și alți membri, împreună formând o adevărat echipă ce dă atmosfera – cadrul în care se petrece magia. Asta îi face pe The Wax Road independenți de orice Label, pentru că ei sunt un Label.

Iaroslav Cojocaru

Manager

Din toamna anului 2014 Iaroslav Cojocaru a devenit managerul echipei. El a făcut cunoștință cu băieții chiar în primăvara aceluiași an, la una dintre edițiile Drum Day, pe care le-a organizat însuși Iaroslav în colaborare cu Pezza Boutnari (deținător a mai multor recorduri la bătăi la tobe, stabilit în Germania). La acest eveniment au evoluat și tinerii de la The Wax Road, care au reușit să-l surpindă plăcut.

Fiind antrenat în mai multe proiecte de succes, muzica a ocupat mereu un rol aparte, de bază, în viața lui Iaroslav. A fost chiar Dj pentru câțiva ani, activitate pe care o practică și în prezent, ca pe un hobby îndrăgit. Așa că, atunci când băieții au venit cu propunerea de a le fi manager și de a-i ajuta să se dezvolte, Iaroslav nu a stat mult pe gânduri. Era ca un fel de chemare a vocației.

Iaroslav Cojocaru este cel care a elaborat întreaga schemă de lucru din cadrul trupei, practic, după principiul unui Label, punând bazele unei trupe independente și țintind spre o trupă independentă.