RAMBLER IN THE DARK

RAMBLER IN THE DARK îmbină armonios Hard Rock-ul classic, nuanțele Rock-ului modern, mesaje profunde și secții ritmice uriașe care-ți pulsează energia prin vene. Riff-urile musculoase ale piesei ”Let Me Feel”, sălbăticia Fuzz-ului din piese precum ”Fuzzy Air”, ”Midnight Girl” sau ”Do Things Right” cu solouri psychedelice la chitară, într-adevăr ne amintesc de acea perioadă frumoasă a anilor ’70, de trupe legendare precum Led Zeppelin, Black Sabbath sau Jimi Hendrix Experience, însă nu ne ancorează acolo.

Albumul de Debut stârnește o furtună de stări și sentimente în sulfetul fiecărui ascultător, iar pentru a liniști această calamitate, ultima piesă de pe tracklist, balada rock ”Rambler In The Dark” a cărei denumire o poartă și acest album, ne duce în atmosfera sa liniștită și pătrunzătoare pe care nu mai vrei s-o părăsești.

RAMBLER IN THE DARK conține 10 piese, fiecare din ele creând o poveste și o stare individuală, fiecare poartă câte o părticică din sufletul formației și cu siguranță merită toată atenția ascultătorului.