fbpx

O piesă despre dragoste și speranță, lansată de trupa The Wax Road

By | The Wax Road | No Comments

Chiar dacă nu mai au loc concerte pe timp de pandemie, The Wax Road lansează o nouă piesă – “The world goes to the dogs”. Videoclipul pentru aceasta a fost realizat spontan, de către unul dintre membrii trupei, cu ajutorul unui prieten.

”The world goes to the dogs” este o piesă despre speranță și regăsirea de sine în epoca noastră. Pe parcursul vieții nu doar o singură dată ne putem dezamăgi în persoanele pe care le întâlnim, dar sentimentele dispar odată cu trecerea timpului și rămân doar ca niște suvenire din trecut. Totuși, tindem să nu ne dăm bătuți și ne dorim să găsim dragostea adevărată. 

Read More

Vrei ca lucrurile sa se schimbe? Vorbeste despre aceasta cat mai tare si in toate modurile posibile

By | The Wax Road | No Comments
Există lucruri pe care nu vrei să le lași să treacă neobservate, principiu de care ne ținem în tot ceea ce face The Wax Road. Fiecare piesă lansată își are istoria sa în spate și mereu am încercat să venim cu ceva diferit de ce a fost anterior. În cazul piesei „Things May Change”, treburile nu stau altfel, ba din contra, ne-am dorit să dăm rezonanță cât mai mare mesajului din videoclip. De ce? Pentru că ne pasă de planeta pe care trăim și de tot ce se petrece în jur. Nu în zadar a durat atât de mult să realizăm idea și ne-am asumat riscul de a face totul singuri, fără buget.

Inspirați de toată povestea clipului, am intitulat și turneul din toamnă „21st Century Drama”, pentru că acesta a fost mesajul cu care am mers către publicul din fiecare oraș și țară. Mai mult de atât, ne bucurăm că am realizat și un concert caritabil în Chișinău, unde am colectat fonduri cu scopul educării tinerilor, din școli și universități, despre importanța și cum se face corectă sortarea deșeurilor. Dar, pe lângă acestea ne-am dorit să realizăm și un proiect foto, unul care să vorbească prin imagini despre aceleași probleme prezente și în videoclip. Iar rezultatul nu ar fi fost cel care îl puteți deja vedea fără implicarea lui Adrian (Il Fotografo) și a bunei noastre prietene Irina Biciuev, care a fost stilistul nostru și a avut grijă să ne aleagă hainele potrivite.

Read More

Things May Change – un nou videoclip pentru susținerea protestelor Global Climate Strike, lansat de trupa The Wax Road

By | The Wax Road | No Comments

În ultima zi a grevei Global Climate Strike, The Wax Road lansează un nou videoclip- Things May Change. Piesa vine în susținerea protestelor mondiale față de lipsa de acțiuni din partea autorităților privind protejarea mediului, ce au avut loc în perioada 20-27 septembrie.  Imaginile au fost realizate în totalite cu efortul întregii formații și cu implicarea unor prieteni.

Trupa The Wax Road a scos un nou single, în ultima zi a Grevei Mondiale pentru Climă. Membrii trupei au decis să scoată piesa anume în data de 27 septembrie pentru a se alătura celor 1.156 greve din 181 de țări, ce au ca scop schimbarea atitudinii autorităților față de problemele climatice ce au loc pe Pământ. Cu o durată de aproape cinci minute, Things May Change cuprinde o istorie dramatică ce reflectă realitatea societății moderne și impactul acesteia asupra mediului înconjurător. În clip sunt prezentate mai multe probleme ale sistemului în care trăiește omenirea – consumerismul, materialismul, supraproducția, abuzul de bani, putere și respectiv, efectele distructive ale acestora asupra întregii planete. 

Read More

„Can`t stop” — o nouă piesă manifest lansată de trupa The Wax Road

By | The Wax Road | No Comments

După aproape un an de la ultima lansare, The Wax Road vine cu o nouă piesă – „Can’t stop”. Aceasta este însoțită de un lyric video animat. 

„Totul este despre ceea ce ne place – Rock’n’Roll. E mai mult de cât doar un gen muzical, e vorba despre un mod de viață și de percepere al ei. Tuturor le place să trăiască frumos — pentru cineva contează succesul în carieră, altora mai importantă le este distracția, unii vor popularitate, iar cei de-al patrulea poate își doresc extravaganță și glamour. Pe când, dacă ar fi să vorbim despre rock’n’roll, lucrurile nu stau la fel. De ce? Pentru că ne dorim de toate la un singur loc. Despre aceasta e “Can’t stop”, să mergi către ceea ce ți-ai propus, indiferent de obstacole, pentru că ăștia suntem noi și nu ne vom putea conforma unor norme stabilite de societate. Doar capul sus și go on, be free!” Afirmă membrii trupei, despre sensul acestei piese.

Read More

The Wax Road – Turneul European 2019

By | The Wax Road | No Comments

   Vin din cel mai european oraș – Ungheni. Din țara care nici nu a reușit să devină membră UE  – Republica Moldova. După zile și nopți de repetiții, consum intens de droguri – adică ceai verde și negru fără zahăr – ca niște artiști adevărați, au reușit să scrie primul album – ”Rambler in The Dark”. Astfel au dezvăluit întregii lumi cel mai inovativ Sound Rock – adoptat și de multe alte trupe anterior. Copiile CD-urilor s-au răspândit în întreaga lume, devenind cel mai bine vândut album, printre rude și prieteni.

Read More

Vezi primele imagini din noul videoclip The Wax Road!

By | The Wax Road | No Comments

Vineri, 10 martie, The Wax Road lansează clipul piesei Rambler In The Dark, baladă rock extrasă de pe albumul cu același nume.

Videoclipul realizat de Volt Cinematography, a fost filmat în plină iarnă în preajma micului oraș Ungheni unde The Wax Road își are reședința, iar regizorul Vlad Bolgarin este cel ce a semnat și clipul Do Things Right.

În luna martie band-ul a mai anuțat și o serie de concerte pe ambele maluri ale Prutului astfel pe 2 martie The Wax Road poate fi văzut la București (fabrica), pe 5 martie la Târgul Mureș (Jazz&Blues club) și pe 18 martie la Chișinău (BARBAR). De remarcat că la Chișinău ei vor evolua în premieră într-un format unplugged.

Urmăriți canalul YouTube al formației unde pe lângă videoclip vor apărea și imagini din spatele camerei de luat vederi.”

Lansare dublă pe Bandcamp

By | The Wax Road | No Comments

V-am tot vorbit și povestit despre ROCK PE PÂINE III. Acum a venit timpul să ascultăm acest minunat album.

Patru formații din România și una din Republica Moldova la un loc. Este vorba de cea de-a treia compilație muzicală lnsată azi on-line pe BANDCAMP de echipa Rock pe Pâine. Playlist-ul conține câte 2 piese ale fiecărei din cele 5 formații, numărând în total 10 piese bestiale care-ți vor pune rock-ul pe pâinea de dimineață.

Coperta a fost realizată de Andrei Gorgos, de masterizare s-a ocupat Ervin Usein (ambii sunt componenți ai formației Wooldozer), iar proiectul a fost coordonat de Robert Csongradi (Rock pe pâine).
Read More

Și mai multe concerte în Martie

By | The Wax Road | No Comments

 

Începutul lunii martie se intensifică. Pe lângă concertele de pe 2 martie la București, în clubul ”Fabrica” și 4 martie la Timișoara în ”Manufactura” anunțate anterior, The Wax Road vor mai susține un concert de promovare a albumului de debut ”Rambler In The Dark” și albumului ”Rock pe pâine III” pe 5 martie la Târgu Mureș în ”Jazz&Blues Club”, împreună cu Riot Monk (Baia Mare) lansând de asemenea ”Rock pe pâine III” și Harmasar (Chișinău) cu albumul de debut ”Din Pământ”.

”Rock pe pâine III” va conține muzica a 5 formații precum RIOT MONK, WOOLDOZER, THE DIFFERENT CLASS, CARDINAL și THE WAX ROAD, fiind disponibilă și pe CD la toate concertele de lansare. Read More

RockShock WorkShop: Interviu cu Iaroslav Cojocaru

By | The Wax Road | No Comments
Pe data de 7 februarie a avut loc prima ședință din cadrul proiectului RockShock WorkShop la care l-am avut drept invitat pe managerul trupei The Wax Road, Iaroslav Cojocaru.

Pe parcursul a două ore participanții la eveniment au aflat ce presupune misiunea de a fi manager a unei trupe, cum arată un plan de promovare sau strângere de fonduri dar și alte secrete care ar ajuta pe fiecare să ajungă acolo unde și-a propus.

Iaroslav Cojocaru, invitatul nostru, a reușit să răspundă la multe dintre întrebările care ne pun pe fiecare într-o dilemă când vine vorba de management, PR sau marketing. Iaroslav ne-a explicat cu ce se ocupă un manager, cum arată o trupă rock în culise și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru a atinge culmile succesului. Read More

Limbă: