fbpx

RockShock WorkShop: Interviu cu Iaroslav Cojocaru

Pe data de 7 februarie a avut loc prima ședință din cadrul proiectului RockShock WorkShop la care l-am avut drept invitat pe managerul trupei The Wax Road, Iaroslav Cojocaru.

Pe parcursul a două ore participanții la eveniment au aflat ce presupune misiunea de a fi manager a unei trupe, cum arată un plan de promovare sau strângere de fonduri dar și alte secrete care ar ajuta pe fiecare să ajungă acolo unde și-a propus.

Iaroslav Cojocaru, invitatul nostru, a reușit să răspundă la multe dintre întrebările care ne pun pe fiecare într-o dilemă când vine vorba de management, PR sau marketing. Iaroslav ne-a explicat cu ce se ocupă un manager, cum arată o trupă rock în culise și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru a atinge culmile succesului.

Printre discursurile sale ne-a mai deschis și unele paranteze despre trupa a cărui manager este, The Wax Road. De la el am aflat istoria numelui acestei formații care este atractiv și a pornit de la faptul că unul dintre membri are o plăcere aparte pentru cuvântul ,,wax”, iar din pură coincidență, acestuia i s-a mai adăugat și cuvântul ,,road” formând ,,The Wax Road”. De asemnea, Iaroslav ne-a povestit și despre campania de strângere de fonduri pentru înregistrarea primului lor album. Campania s-a numit ,,Leave your mark on The Wax Road” și a s-a desfășurat în luna august. Pe parcursul campaniei, trupa a lansat o diversitate de produse (CD-uri, tricouri, accesorii din piele) cu marca sa.

Iată un fragment din timpul ședinței de marți:

Dacă nu ai reușit să ajungi la eveniment, am reușit să realizăm un interviu cu Iaroslav Cojocaru:

Sursa: RockShok.md

Leave a Reply

Limbă: