fbpx

V-am tot vorbit și povestit despre ROCK PE PÂINE III. Acum a venit timpul să ascultăm acest minunat album.

Patru formații din România și una din Republica Moldova la un loc. Este vorba de cea de-a treia compilație muzicală lnsată azi on-line pe BANDCAMP de echipa Rock pe Pâine. Playlist-ul conține câte 2 piese ale fiecărei din cele 5 formații, numărând în total 10 piese bestiale care-ți vor pune rock-ul pe pâinea de dimineață.

Coperta a fost realizată de Andrei Gorgos, de masterizare s-a ocupat Ervin Usein (ambii sunt componenți ai formației Wooldozer), iar proiectul a fost coordonat de Robert Csongradi (Rock pe pâine).

Cu acest prilej, The Wax Road își lansează astăzi pe BANDCAMP și albumul de debut RAMBLER IN THE DARK pentru a fi mai aproape, făcând muzica disponibilă fanilor de pretutindeni

ROCK PE PÂINE III poate fi descărcat gratuit chiar acum, aflându-se la doar un click distanță, iar doritorii de a intra în posesia CD-ului fizic, sunt așteptați la concertul de lansare de pe 2 martie, la București în clubul fabrica unde The Wax Road vor urca pe scenă alături de Wooldozer și Riot Monk, pe 3 și 4 martie la Târgu Mureș – Jazz&blues club și pe 5 martie la Timișoara în Manufactura.

Mai multe concerte urmează a fi anunțate curând.

Leave a Reply

Limbă: