Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

RAMBLER IN THE DARK

RAMBLER IN THE DARK îmbină armonios Hard Rock-ul classic, nuanțele Rock-ului modern, mesaje profunde și secții ritmice uriașe care-ți pulsează energia prin vene. Riff-urile musculoase ale piesei ”Let Me Feel”, sălbăticia Fuzz-ului din piese precum ”Fuzzy Air”, ”Midnight Girl” sau ”Do Things Right” cu solouri psychedelice la chitară, într-adevăr ne amintesc de acea perioadă frumoasă a anilor ’70, de trupe legendare precum Led Zeppelin, Black Sabbath sau Jimi Hendrix Experience, însă nu ne ancorează acolo.

Albumul de Debut stârnește o furtună de stări și sentimente în sulfetul fiecărui ascultător, iar pentru a liniști această calamitate, ultima piesă de pe tracklist, balada rock ”Rambler In The Dark” a cărei denumire o poartă și acest album, ne duce în atmosfera sa liniștită și pătrunzătoare pe care nu mai vrei s-o părăsești.

RAMBLER IN THE DARK conține 10 piese, fiecare din ele creând o poveste și o stare individuală, fiecare poartă câte o părticică din sufletul formației și cu siguranță merită toată atenția ascultătorului.